TUBİTAK tarafından düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarına bu yıl toplam 511 proje başvurusu gerçekleşti ve bu projeler görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Yapılan ön değerlendirme sonucunda dokuz alanda toplam 111 proje final yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Final Yarışması Değerlendirmeleri 20-22 Mart 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.

Final aşaması proje değerlendirmeleri, 20-22 Mart 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır. Final değerlendirmelerine davet edilen proje sahiplerinin değerlendirmeye alınacakları tarih ve saat bilgisi ilerleyen günlerde duyurulacaktır. Ayrıca, değerlendirmelerin yapılacağı çevrim içi bağlantı adresleri, değerlendirme tarihinden önce proje sahibi öğrencilerin ARBİS hesaplarına kaydettikleri e-posta adreslerine gönderilecektir.

Yarışmaya katılacak proje sahiplerinin her bir proje için tek bir Bilimsel Etik ve Proje Katkı Beyan Formunu mavi kalemle doldurulup imzaladıktan sonra renkli olarak taranmış nüshasını en geç 16 Mart 2023 Perşembe günü saat 17:30’a kadar [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Projedeki öğrencilerin ve proje danışmanının farklı illerde olması durumunda da tek bir form hazırlanıp taratılarak gönderilmelidir.

Final aşaması proje değerlendirmeleri sonucu dereceye giren (birinci, ikinci ve üçüncü) projeler ödüllerini, TEKNOFEST 2023 etkinliği kapsamında alacaklardır. Konuyla ilgili bilgilendirme, daha sonra yarışmanın web sayfasında ilan edilecek ve e-posta yoluyla ilgililere iletilecektir.

Final Yarışmasına katılmaya hak kazanan fakat yarışmaya katılamayacak proje sahiplerinin projedeki haklarından feragat ettiklerini belirten dilekçeleri 16.03.2023 Perşembe saat 17:30’a kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Ofisus Bültene Abone Ol

Güncel gelişmelerden haber olmak için bültene abone ol.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Arayın görüşelim
(312) 287 9997