Türkiye’deki özel sektör kuruluşlarının uluslararası rekabet gücünü artırmayı hedefleyen TEYDEB, araştırma-teknoloji geliştirme, teknoloji yönetimi ve yenilikçilik alanlarında bir dizi destek programı sunmaktadır.

2024 yılında gerçekleşecek olan 1701-Ar-Ge Proje Değerlendirme ve İzleme Çağrısı, Türkiye’deki KOBİ’ler ve büyük sermaye kuruluşlarının yenilikçi ve yüksek Ar-Ge niteliğine sahip projelerine mali destek sağlamadan, projelerin içeriği, yenilikçi özellikleri, iş ve maliyet planlaması ile ekonomik kazanç ve ulusal katkı potansiyellerini değerlendirmeyi amaçlamaktadır.

Bu çağrı ile TÜBİTAK tarafından mali destek almadan başarılı projelerini tamamlayan şirketler, mevcut diğer teşviklere başvurma ve bu teşviklerden faydalanma imkanına kavuşacak. Ayrıca, kuruluşlar kendi kaynaklarıyla projelerini yürütebilecek, maliyetleri doğru bir şekilde planlayarak finansal performanslarını artırabilecekler. Çağrı, kuruluşların Ar-Ge ve yenilik projelerine olan yeteneklerini sürdürülebilir kılma, yüksek katma değerli teknolojik ürünler geliştirmeye odaklanma ve proje çıktılarının sürdürülebilir ekonomik büyümeye katkı sağlama amacını taşımaktadır.

1701-Ar-Ge Proje Değerlendirme ve İzleme Çağrısı’nın ilk turu Mart 2024’te gerçekleştirilecektir.

Çağrı kapsamında:

  • Sektör ayrımı yapılmaksızın Türkiye’deki KOBİ’ler ve büyük sermaye şirketleri başvuruda bulunabilecek.
  • Ortak başvurular kabul edilebilecek.
  • Proje bütçesi en az 5.000.000 TL olmalı, üst sınır bulunmamaktadır.
  • PRODİS üzerinden yapılan başvuruda belirlenen miktar kadar başvuru ücreti alınacaktır.
  • Başvuran firmaların proje bütçesi ve gider kalemlerini detaylı olarak proje öneri formunda sunmaları beklenmektedir.Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ

Ofisus Bültene Abone Ol

Güncel gelişmelerden haber olmak için bültene abone ol.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Arayın görüşelim
(312) 287 9997