Sanayide Yeşil Dönüşüm Çağrısı 1832’nin 2023 yılı sonuçları açıklandı: 74 proje desteklenecek.

Dünya Bankası’nın Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamında açılan ve sanayide yeşil dönüşüme katkı sağlamayı amaçlayan 1832 Sanayide Yeşil Dönüşüm 2023 Çağrısı’nın sonuçları kamuoyuna duyuruldu. Bu çağrıya toplamda 162 proje başvurusu yapıldı ve bunlardan 74’ünün desteklenmesine karar verildi.

Desteklenmesi kabul edilen projelerin yanı sıra, reddedilen projeler ve değerlendirme süreci halen devam eden başvuruların listesine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Destek almaya hak kazanan tüm kuruluşları tebrik ediyoruz. Reddedilen projeler için ise başvurularını gözden geçirerek gelecekteki 1832 program çağrılarına yeniden başvurma fırsatını hatırlatmak isteriz.

Projelerin değerlendirilmesi sürecinde görev alan kurul üyelerimize ve hakemlerimize değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Projelerle ilgili son duruma, firmalar eteydeb.tubitak.gov.tr adresinde bulunan proje bilgileri sayfasından ulaşabilirler.

Kabul edilen projeler için destek kapsamı, geri ödemeli destek sözleşmesi, proje sözleşmesi ve ekleri; reddedilen projeler için ise gerekçeli ret kararı kuruluşların KEP adreslerine gönderilecektir. Kuruluşlara sözleşmeler basılı olarak gönderilmeyecek; bunun yerine destek kararı ekindeki sözleşmelerden bir nüsha çıktı alıp imzalayarak posta veya kargo yoluyla TÜBİTAK’a iletmeleri gerekecektir.

1832 Çağrı Sonuçları

Ofisus Bültene Abone Ol

Güncel gelişmelerden haber olmak için bültene abone ol.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Arayın görüşelim
(312) 287 9997